Skapa ett startkapital för ditt företag

Drömmer du om att starta ett eget företag men saknar startkapital? Det finns enkla och effektiva sätt att samla in pengar som du kan spara för att bygga upp ditt startkapital. Här får du tips på hur du med enkla medel kan tjäna pengar med det du redan har hemma.

Sälj ditt guld

Har du smycken eller andra föremål av guld hemma? Besök diamantbrev.se för att lära dig hur deras tjänster kan hjälpa dig att få in extra pengar som kan sparas till ditt företags startkapital. Därför ska du gå igenom dina smycken eller andra föremål av äkta guld eller diamanter och överväga vilka du vill sälja och vilka du vill behålla. De du vill sälja kan du enkelt och smidigt sälja till Diamantbrev.

Så här går det till

Om du inte har sålt guld förut kan det kännas svårt. Här är därför en steg-för-steg-guide:

  • Besök sajten och fyll i ett formulär.
  • Du får ett diamantbrev skickat gratis till dig.
  • Lägg dina guldföremål, som smycken eller tandguld, i brevet. Du kan även sälja äkta ädelstenar.
  • Skicka tillbaka brevet till företaget.

När företaget har mottagit ditt brev, värderar de dina föremål och ger dig ett prisförslag. Om du accepterar priset, får du pengarna insatta på ditt bankkonto inom fem minuter. Detta är ett snabbt och enkelt sätt att få in extra pengar till ditt företags startkapital.

Besök Diamantbrev.se för mer information om deras tjänster, vad du kan sälja, och för att få svar på dina frågor. På hemsidan hittar du även aktuella guldpriser och kontaktuppgifter för vidare hjälp.

Rekommenderade artiklar