Driv företaget effektivt utan att anställa

Tillhör du de som planerar att starta företag?

Det är krävande – men det kan också bli din bästa upplevelse av frihet och av att arbeta med det du tycker om. En god planering från början är viktigt, för allt från profilering till personalresursen. Helheten behöver finnas med i din strategi – kanske planerar du att starta i liten skala? Kanske som konsult eller genom att successivt avsluta ditt nuvarande arbete för att övergå i att driva eget företag, eller så planerar du en ”clean cut” där du helt går över i företagsverksamheten?

Backup vid toppar

Oavsett företagets modell kan det vara bra att planera för eventuella toppar. Får du ett större uppdrag där du behöver ett par extra händer kan det bli kostsamt att anställa i ett uppstartsskede när företaget ”suger” pengar. Ett bra tips är att anlita ett bemanningsföretag. På så sätt sträcker sig bara åtagandet under den period du behöver personalresursen. När perioden är avslutad upphör ditt åtagande och även din kostnad.

Bravura i Göteborg ligger i framkant

Bemanningsbranschen har växt mycket de senaste åren eftersom det är en fungerande modell just vid toppar, sjukdom, projektuppdrag eller liknande. Ibland kan det också vara så att man söker en person för en permanent tjänst men vill testa sig fram med olika kandidater – vilken utmärkt möjlighet detta är!

Ett av de nationellt ledande företagen i bemanningsbranschen är Bravura. Speciellt bland bemanningsföretag i Göteborg är Bravura en starkt lysande stjärna. Och varför? Bravura fokuserar på att anlita den allra vassaste personalfunktionen du kan tänka dig – de söker talanger med upp till åtta års erfarenhet som är i början av karriären, med höga ambitioner och inspiration att starta något nytt. De har ett mer kraftfullt fokus på nytänkande talang än de flesta andra bemanningsföretag – och vill du att ditt företag ska få en injektion av nytänkande och satsande personer är Bravura rätt leverantör för dig.

Next Gen Professionals

Bravuras koncept ”Next Gen Professionals” anlitar framtidens talanger inom IT och teknologi, business administration, sales och kundservice. Det är mycket enkelt och smidigt att samverka med Bravura och tidsåtgång i alla delar är viktigt för ett nystartat företag. Personaluthyrningen i Göteborg är professionell och snabbfotad, oavsett om du vill hyra in personal tillfälligt eller söker en person för en mer permanent position. Det är populärt att hyra in eventpersonal vid specifika tillfällen och som semestervikarier. Du kan till och med sätta ihop din önskelista så plockas kandidater ut som passar kravbeskrivningen.

Rekommenderade artiklar