Jobba med


din passion


Kaoskompaniet


Hos KAOSKOMPANIET får du som är 16–24 år möjlighet att utveckla dina idéer och jobba med din passion. Här får du tillgång till kontor och annan utrustning som du kan behöva, samt stöd från en mentor som du kan bolla dina tankar med. Tillsammans testar vi affärs- och projektidéer, skapar nyttiga kontakter med näringslivet och andra kreativa människor, samtidigt som du ökar dina möjligheter till anställning eller annan inkomst.

Visst låter det spännande? Kontakta Anna på 0733-17 03 83 eller maila till anna.soderberg@ronneby.se

www.kaoskompaniet.se

KAOSKOMPANIET är ett projekt som drivs av Cela och Ronneby kommun i samverkan med de andra kommunerna i Blekinge. Vi finansieras av Arbetsförmedlingen och ESF

Jag har lärt mig allt som jag inte fick lära mig i skolan. Jag har lärt mig mer än vad jag fick lära mig i skolan. Där fick jag lära mig att man ska tro på alla andra – hos KAOSKOMPANIET har jag fått lära mig att tro på mig själv.

Kaoskompaniet
Från redaktionen

Allas vår Kalle tar med dig som ny Kaoskompanist på en rundtur. Vad döljer sig bakom de olika dörrarna på Kaoskompaniet? Häng med!

Kaoskompaniet
Från redaktionen

Redaktionen intervjuar fd Kaoskompanister om vad de tycker om tiden på Kaoskompaniet. Du får också en sneakpeak på vad Kaoskompaniet erbjuder.