Följ oss via RSS!
2013-04-23

Izzui - kurser via Facebook

Man kan du skapa kurser med hjälp av Facebook som plattform via en tjänst som heter Izzui.
Om du klickar dig fram till Izzuis Facebooksida kan du välja en kurs direkt genom att kolla igenom det aktuella kursutbudet. Du kan även skapa en egen kurs genom att enkelt lägga upp den på en lärplattform och sedan marknadsföra den via Izzui, du kommer även kunna ha alla de vanliga Facebookfinesserna till ditt förfogande. Vanligtvis är kurserna gratis, men det finns även möjligheten att ta betalt för en kurs.

Oftast är kurserna förhållandevis korta. Du kan mer kalla upplägget som en intresseklubb än en faktiskt kurs. Du kan se hur många som har deltagit i kursen samt vad de tyckte om innehåll/upplägg etc. Det finns även möjligheten att ha direkt kontakt med deltagarna och på så sätt fråga mer specifika frågor. För tillfället finns det kurser på engelska, spanska, portugisiska, ryska, arabiska och fler språk lär komma.
Varför inte ta chansen att få dela med dig av din kunskap, få feedback och kanske till och med kunna ta betalt för dina tjänster. Vem vet, kanske hinner du lägga upp den första svenska kursen!
Gilla/Dela
RSS Twitter Facebook Bloggy Pusha
Taggar facebook Izzui kurser

Licens Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike

0 kommentarer >>