Följ oss via RSS!
2012-10-05

Sökes: Folkbildare som vill testa nya verktyg och metoder

Folkbildningsrådets nättidning Re:flex söker deltagare till Expedition Re:flex.
Expedition re:flex är ett sätt för studiecirkelledare eller folkhögskolelärare att få prova nya pedagogiska grepp eller verktyg (med nät som gemensam nämnare) som du kanske inte annars skulle ha provat.

Expeditionen går till på följande sätt:
Du kontaktar Re:flex och berättar kort vem du är, var du arbetar, vilken kurs eller cirkel du vill prova expeditionens uppdrag på, vilket studieförbund eller vilken folkhögskola det gäller och även vilken tidsperiod som kan vara lämplig (ungefärlig tidsram är 4-5 veckor). Om du blir en av expeditionens deltagare kommer du att få tre förslag på uppdrag med lite handfasta tips. Du måste välja ett av dem. När du valt och kört igång skriver du korta anteckningar i en expeditionslogg. När expeditionen är över kommer en uppföljning från vår sida att ske. Vi hjälper dig att skildra dina upptäckter och pedagogiska landvinningar för re:flexpubliken. Det kan handla om en intervju eller annan form av artikel.

Expeditionerna startar (tidigast) i november. Välkommen med din ansökan till reflex@folkbildning.net senast den 25 oktober. Frågor om expeditionen kan också ställas till samma mailadress.

Källa: Re:flex webbtidning

Gilla/Dela
RSS Twitter Facebook Bloggy Pusha
Taggar e-learning digital kompetens folkbildning verktyg pedagogik digitala lärresurser lärare IT

Licens Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike

0 kommentarer >>