Följ oss via RSS!
2012-09-12

Storify- skapar berättelser av dina sociala medier

Det är inte helt lätt att få en överblick och hänga med i allt som sägs kring ett ämne i de sociala medierna. Med verktyget Storify kan du samla alla dina flöden till en sammanhängande berättelse och lätt skapa en överblick både för dig själv och andra.
Vad som händer och skrivs i de sociala medierna försvinner ofta snabbt i bruset av allt annat. Vill du hålla koll på vad som skrivs om en speciell händelse, konferens eller liknande är det inte helt lätt att få en överblick eller att gå tillbaka och se vad som sagts tidigare.

I Storify kan du enkelt samla alla händelser kring ett och samma ämne och skapa en berättelse som är lätt att överblicka och ta del av.

Genom en enkel sökning på ett ämne eller namn scannas de vanligaste sociala medierna av och du får en lista över alla tweets, facebookinlägg, bloggar, youtubeklipp eller bilder som publicerats med samma namn.
Sen är det bara att välja ut de du vill ha med i din berättelse och enkelt dra in dem i ditt flöde. Detta ger dig en samlad bild av vad som annars skulle varit utspritt på flera olika plattformar och medier.
Givetvis kan du också dela med dig och sprida dina berättelser till andra.

Prova själv på www.storify.com


Gilla/Dela
RSS Twitter Facebook Bloggy Pusha
Taggar verktyg sociala medier berättelse

Licens Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike

0 kommentarer >>