Följ oss via RSS!
2012-08-29

Lansering av ny E-handelsguide

Den 3 september lanseras Exportrådets E-handelsguide i World Trade Center. Guiden innehåller samlad information om nationella lagar, regler, trender och annat som man bör tänka på vid försäljning över nätet till kunder i andra länder.
Det finns en stor potential för svenska företag att satsa på gränsöverskridande e-handel. Genom sina webbsidor kan de enkelt och effektivt nå ut till kunder i hela världen och utvecklingsmöjligheterna är enorma.
Under lanseringen hälsar Exportrådets vd Ulf Berg välkommen. Därefter talar Handelsminister Ewa Björling om regeringens målsättning att Sverige ska ha Europas bästa förutsättningar för e-handel till 2015 och vad som krävs för att nå dit. Slutligen berättar Johan Snellman, Chef för Business Analysis & Information på Exportrådet, och Linda Laszlo Ek, projektledare för E-handelsguiden på Exportrådet, om varför en E-handelsguide behövs, vad den innehåller och hur man hittar den.
Efter seminariet finns Exportrådets rådgivare inom exportteknik tillgängliga för individuella diskussioner.

Datum: Måndagen den 3 september
Tid: 09:30-10:30 (registrering och kaffe från 09:00)
Plats: World Trade Center, konferensrum ”Manhattan”, Kungsbron 1 eller Klarabergsviadukten 70, Stockholm
Anmälan: Media anmäler sig till press@swedishtrade.se. Deltagandet är kostnadsfritt.

Välkommen!

För ytterligare information kontakta:
Exportrådets presstelefon: 072-540 93 38

Exportrådet är en resurs för alla svenska företag som vill göra internationella affärer. Vi har lång erfarenhet av internationell affärsutveckling och finns på plats i mer än 60 länder med 500 anställda. Exportrådet ägs av staten och näringslivet och omsätter cirka 600 miljoner kronor.

Pressinbjudan från: Exportrådet
Gilla/Dela
RSS Twitter Facebook Bloggy Pusha
Taggar verktyg e-handel seminarium guide

Licens Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike

0 kommentarer >>