Följ oss via RSS!
2012-06-27

Slutevent för Xovation

Samtidigt som CELAs konferens, Learning is the shit, pågick i parken hade våra vänner i projektet XOVATION sin slutevent i Karlshamn.
Den 19 juni hölls XOVATIONs slutevent på NetPort Science Park i Karlshamn. Över 100 gäster kom för att träffas, diskutera och inspireras och nedan kan du se en kort film som sammanfattar dagens och projektets betydelse i kommunen.- XOVATION har bl a arbetat med dialog mellan medborgare och det offentliga i Karlshamn. Med hjälp av internet, mobiler och sociala medier som Facebook och Twitter kan den dialogen bli snabbare, intressantare och, inte minst, mycket mindre formell.

Medborgarkontor, näringslivsenhet, förskolor, bibliotek, räddningstjänst, näringsliv och turistbyrå är några av de som deltagit i projektet.

XOVATION är ett projekt som har pågått 2009-2012 med NetPort.Karlshamn som projektägare i nära samarbete med Blekinge Tekniska Högskola, Karlshamns Kommun och Räddningstjänsten Västra Blekinge. XOVATION är finansierat av Region Blekinge och Regionala strukturfonden (dvs EU).
Gilla/Dela
RSS Twitter Facebook Bloggy Pusha
Taggar projekt kommun sociala medier X-Ovation

Licens Creative Commons Attribution-ShareAlike

0 kommentarer >>