Följ oss via RSS!
2012-05-09

Internetdagarna 2012

Internetdagarna är årets största konferens i Sverige för alla som arbetar med nätet. Årets konferens är den 13:e i rad.
Internetdagarna hålls i Stockholm 22-24 oktober och redan nu finns det mycket att läsa på konferensens webbplats www.internetdagarna.se/.

- Här möts representanter för teknik, tjänster och media med företrädare för frågor om användning och politik. Offentlig sektor möter det privata näringslivet. Entreprenörer bekantar sig med forskare, beslutsfattare lyssnar till utvecklare. På Internetdagarna finner du människorna som formar och utvecklar Internet i dag och i framtiden.

Under konferensen kan du lyssna till och inspireras av fler än hundra talare under ett fyrtiotal seminarier, debatter och specialiserade workshops. Huvudspåren är teknik, säkerhet, samhälle och media. Internetdagarna anordnas av .SE (Stiftelsen för Internetinfrastruktur), en oberoende allmännyttig organisation som driver på Internetutvecklingen i Sverige. Evenemanget är Sveriges största inom sitt område och en oumbärlig mötesplats för alla som vill träffas och lära över traditionella branschgränser.

Bland årets huvudtalare finns Lawrence Lessig, professor i juridik vid Harvard universitet och en av världens främsta experter inom digitala rättigheter, samt säkerhetsexperten Mikko Hyppönen från det finska säkerhetsföretaget F-Secure.
Gilla/Dela
RSS Twitter Facebook Bloggy Pusha
Taggar föreläsare konferens internet IKT

Licens Creative Commons Attribution-ShareAlike

0 kommentarer >>