Följ oss via RSS!
2012-04-28

Lärarkanalen - ny filmsamling på nätet

Lärarförbundet har sedan länge haft filmer på sin webbplats. Nu samlas de på en egen webbkanal, Lärarkanalen.
Lärarkanalen är Lärarförbundets webbkanal för reportage, nyheter och föreläsningar. Tidigare har filmerna funnits på Lärarförbundets webbplats men en egen kanal gör det möjligt för alla att prenumerera på olika typer inslag och lättare kunna söka det man är intresserad av. Det är enkelt att sprida en film genom att tipsa vänner på Facebook eller Twitter eller genom att bädda in en film på en blogg eller egen webbsida. Du kan även ladda upp dina egna filmer.

Lärarförbundet har under flera år arbetat aktivt med video över webben, vi sänder live från våra föreläsningar och seminarier, gör nyhetsklipp och diskuterar aktuella frågor i fördjupande studioprogram.

Nu tar vi ett kliv vidare och samlar allt vårt material i en egen playkanal: Lärarkanalen! Här samlar vi nyhetsinslag, föreläsningar, kampanjfilmer och studiosamtal.

Dela gärna med dig och sprid de inslag du gillar på Facebook, i din blogg, på Twitter eller kanske genom att skicka ett mejl med länk till en film du vill rekommendera. Eller ladda upp din egen film!

Här får du ett smakprov på innehåller med en föreläsning av Jacob Möllstam om hur han arbetar med bl.a. Facebook, Minecraft och Moviestarplanet i sin undervisning.Se mer på Lararkanalen.se

Gilla/Dela
RSS Twitter Facebook Bloggy Pusha
Taggar skola video film föreläsning

Licens Creative Commons Attribution-ShareAlike

0 kommentarer >>