Följ oss via RSS!
2012-04-26

Snabba puckar-snabba svar!

Det var full aktivitet bland aktörer och deltagare när Cela anordnade ”Snabba puckar-snabba svar” i Olofström. Nyfikna företagare och blivande företagare från trakten hade samlats för att få svar på sina frågor från de aktörer som fanns på plats under kvällen.
Inledningsvis gav samhällsentreprenören och inspiratören Micke Gunnarsson alla deltagare en energikick med sin syn på företagande och alla de möjligheter som finns!
Därefter var det dags för speeddating mellan deltagarna och de olika aktörerna. På plats under kvällen fanns ett 15-tal olika aktörer däribland banker, skatteverket och Almi redo att svara på alla deltagares frågor. Många frågor blev det också, om allt ifrån att starta eget till e-handel och hur man kan synliggöra sig och sitt företag på nätet.
Efter lite drygt en timmes mingel och speeddating avslutades kvällen med Rickard Lundberg från företaget Racerback. Rickard startade sitt företag 2004 och har tack vare sin e-handelsbutik gått från 1 -14 miljoner i omsättning.

Kvällen gav som utlovat svar på många frågor och alla deltagare fick även en hel del inspiration med sig hem igen! Cela tillsammans med Studiecentrum i Olofström och projektet Jobb till 1000 arrangerade kvällen tillsammans. Stort tack till alla som gjorde den här kvällen till något vi kommer att minnas en lång tid framöver!
Gilla/Dela
RSS Twitter Facebook Bloggy Pusha
Taggar företag digital kompetens seminarium

Licens Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike

0 kommentarer >>