Följ oss via RSS!
2012-04-13

Lyckat musikseminarium

Under torsdagskvällen arrangerade Cela tillsammans med Sensus seminariet- Morgondagens musikindustri, nu! Det var fullsatt på Ronneby kunskapskälla när ett 40-tal musikintresserade deltagare samlades för att lyssna till två spännande föreläsningar.
Ämnet för kvällen var internet och framtiden kopplat till musikindustrin. Först ut som talare var Daniel Johansson från TrendMaze, en av Sveriges ledande online-byrå för musikindustrin. Daniel gav deltagarna många goda tips kring hur man bör tänka för att få spridning på sin musik, med alla möjligheter som nätet ger. Hur ser skivbolagens arbete med digital distribution ut och hur kan man digitalt marknadsföra sin musik var ytterligare några av frågorna som Daniel gav svar på.

Kvällen avslutades sen med Victoria Skoglund från Tenderversion records ett svenskt independentbolag. Victoria gav sin syn på hur man ska tänka för att nå ut med sin musik och berättade mycket om hur de som skivbolag arbetar med sina artister.

Både under och efter de båda föreläsningarna bubblade det av frågor och diskussion bland deltagarna som var ivriga att få svar på alla sina frågor. Det blev en riktigt lyckat kväll med både nöjda föreläsare och deltagare.
Gilla/Dela
RSS Twitter Facebook Bloggy Pusha
Taggar lärande seminarium föreläsning musik

Licens Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike

0 kommentarer >>