Följ oss via RSS!
2011-12-22

SETT - skandinavisk konferens om det moderna lärandet i skolan

Skandinavien får nu en alldeles egen mässa och konferens inom området det innovativa och moderna lärandet. SETT står för Scandinavian Educational Technology Transformation och äger rum i Stockholm 25-26 april.
SETT-konferensen hålls på Kistamässan 25-26 april och riktar sig till alla som arbetar inom skolan samt alla med ett brinnande intresse för skolutveckling och utbildning. Programmet innehåller inspirerande talare, praktiska workshops, debatt, diskussion och erfarenhetsutbyte - allt med lärande i fokus.

- På SETT får du inspiration direkt från lärare, skolledare och leverantörer som redan arbetat en tid med att förändra verksamheten i skola. Förändringar där utnyttjande av modern kommunikation som stöd för pedagogiken spelat stor roll. Du får som besökare lyssna till inspirerande seminariehållare, föreläsare, ta del av forskningsresultat och delta i praktiska workshops kring ett lärande i samklang med samhällsutvecklingen. Allt i syfte att ge dig nya intressanta idéer om hur du praktiskt och konkret kan utveckla både dig själv och din skola i nya spännande riktningar.

Konferensen har två huvudspår: ett för lärare och ett för skolledare, politiker och förvaltningspersonal. På mässan kan du träffa många utställare med produkter och tjänster inom det digitala lärandet. Bakom mässan står Kistamässan, Stockholm Stads Utbildningsförvaltning och Rektorsakademien Utveckling.Läs mer om konferensen.

Gilla/Dela
RSS Twitter Facebook Bloggy Pusha
Taggar skola lärande konferens digital kompetens pedagogik

Licens Creative Commons Attribution-ShareAlike

0 kommentarer >>