Följ oss via RSS!
2011-10-01

Ny utbildning, Learning Designer & Facilitator

Hyper Island i Karlskrona lanserar en ny utbildning, Learning Designer & Facilitator, som riktar sig mot alla som vill lära sig mer om modern pedagogik, IT och lärande och livslångt lärande.
Så här beskriver Hyper Island den nya utbildningen:

2010 tog Hyper Island emot Stora Kunskapspriset av Nationalencyklopedin. De fick utmärkelsen för att de under 15 år utvecklat en innovativ utbildningsmetodik som gett studenter från hela världen person- liga resor och kreativa toppjobb i den internationella reklamindustrin. Nu vill de bidra till att deras metodik sprids och används i andra typer av företag och i skolor.

Utbildningen heter LEARNING DESIGNER & FACILITATOR och tar ett unikt tvärvetenskapligt grepp på pedagogik, livslångt lärande, strategisk kompetensutveckling och den digitala revolutionen. Utbildningen innehåller en mix av nydanande pedagogik, organisationskunskap, gruppdynamik, förändringskunskap och interaktiv kommunikation med syftet att du ska utveckla en ”state-of-the-art”-kompetens inom strategiskt förändringsarbete och livslångt lärande. En kompetens som är nödvändig och starkt efterfrågad i dagens organisationer och företag.

När du har tagit din examen kan du antingen gå tillbaka till din lärartjänst full med ny energi och inspiration. Kanske som IT-pedagog? Eller få ett strategiskt jobb på ett företags HR-avdelning som utbildningsledare, processledare eller som specialist inom kompetensutveckling. Kanske startar du ett eget konsultföretag inom den analoga eller digitala utbildningsindustrin? Du kommer att vara eftertraktad.

Sista ansökningsdag är den 4 OKTOBER 2011

Programmet ges på Stumholmen i Karlskrona, är CSN-berättigad, startar i december 2011 och är 40 veckor långt. De sista 14 veckorna består av praktik på ett företag eller i en organisation.

Läs mer om programmet.
Gilla/Dela
RSS Twitter Facebook Bloggy Pusha
Taggar lärande pedagogik kurs IKT

Licens Creative Commons Attribution-ShareAlike

0 kommentarer >>