Följ oss via RSS!
2011-09-02

Utmana dina tankar i brottning

I går hade jag förmånen att få sitta med i en workshop för att forma innehållet och formen kring en ny utbildning som startar i slutet av året i Hyper Islands regi. Learning designer & Facilitator. Så Spännande & Viktigt!

I vår framtidsspaning så skrev jag att år 2013 så är datorn en naturlig del i skolan för varje elev. Men sedan kom jag snabbt på mig själv och strök över ordet dator och bytte ut det mot Internet. För visst är det väl så att det är internet som är grejen. Sedan så kopplas självklart digitala verktyg på efter behov. Men just datorn.... Nu talar vi läsplattor, iPads, mobiler, moln...och gud vet vad.


Efter att idag även fått se denna film så blir jag än mer förvirrad och jag ÄLSKAR det. Vilka möjligheter som stundar framöver för lärande och lust/passionsdriven utveckling och kreativitet. Förutsättningarna för ett lärande gällande skolan kan ju inte bli bättre. Vi har tekniken, miljöer och en massa goa pedagoger....låt dansen börja!! Snart finns det inga gränser var det gäller teknik, snarare vårt egna mindset och modet att våga tänka utanför ramarna och sedan gå till handling.

Men vågar vi??

Kram från en "kanintesittastilljustnu" Micke

Gilla/Dela
RSS Twitter Facebook Bloggy Pusha
Taggar skola internet IKT

Licens Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike

0 kommentarer >>