Följ oss via RSS!

CELAs verktygslåda

Här hittar du som arbetar inom utbildning och vård många väldigt nyttiga länkar som kan hjälpa dig att arbeta smartare på nätet. I våra verktygslådor får du direktlänkar till bra verktyg för att kunna dela dokument, skapa filmer, hitta bra bilder och samarbeta. Dessutom finns länkar till många bra informations- och resurskällor på nätet.

Utbildning


Här finns bra länkar för lärare i skolan, gymnasium, vuxenutbildning och folkbildning. Klicka på rutorna och länken öppnas i en ny flik. Sidan är lite för stor för rutan så du hittar flera länkar genom att använda rullningslistorna till höger och under bildrutan.
Vill du se hela sidan kan du klicka här.

För att använda vissa länkar (Google, Facebook, Twitter, klocka mm) behöver du skapa ett konto hos tjänsten Symbaloo (tar bara ett par minuter).Vård


Här finns bra länkar för dig som arbetar inom vård. Klicka på rutorna och länken öppnas i en ny flik. Sidan är lite för stor för rutan så du hittar flera länkar genom att använda rullningslistorna till höger och under bildrutan.
Vill du se hela sidan kan du klicka här.

För att använda vissa länkar (Google, Facebook, Twitter, klocka mm) behöver du skapa ett konto hos tjänsten Symbaloo (tar bara ett par minuter).Gilla/Dela
RSS Twitter Facebook Bloggy Pusha
Taggar e-learning samling skola vård sociala medier öppna lärresurser digitala lärresurser e-hälsa

Licens Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike

2 kommentarer v

Nu finns Symbaloo också som Mobilapp

Funkar bra i Iphone i alla fall. Smidigt!
2012-06-12, 13.25 av Ulrika Knutsson

Symbaloo som App

Tack för tipset!
Det ska vi testa.
Ha en fin sommar,
2012-06-12, 16.27 av Anna på Cela