Följ oss via RSS!
2011-06-06

Museum of Me

Visualisera dig själv!
Hur skulle ditt Facebookliv se ut om du fick göra en stor retrospektiv på ett museum?
Kanske som på Museum of Me.

Ditt eget museum


Genom att koppla ihop ditt Facebookkonto med The Museum of Me kan du skapa en visuell bild av ditt sociala liv på nätet som det skulle se ut på ett museum.

För att det ska funka måste du tillåta Museum of Me att komma åt din information på Facebook.

När du tillåtit Museum of me att använda din (och diina vänners) info sätter den igång och genererar utsällningen som blir en slags retrospektiv över ditt facebookliv. Det kan ta en stund, det är ofta mycket data som ska behandlas.

I form av en utställningshall med olika rum visas platser, mina vänner, bilder, ord - (för mig blev det OCH - lite trist), filmer, gillar (likes), med en stor tummen upp mitt i det virtuella utställningsrummet.
Snyggt, kul och läskigt

Det är väldigt snyggt och väldigt kul. Kanske en aning läskigt - är verkligen det här mitt liv om jag får presentera det själv? För det är ju precis det det handlar om - hur jag presenterar mig själv på Facebook. Visserligen inte alls uttömmande på något sätt, men en glimt av vad jag haft för mig på Facebook.

Ladda upp utställningskatalogen till Facebook när du är klar så kan andra se ett par bilder (Facebook skapar ett album) från din utsällning.Prova själv på The Museum of Me:
http://museumofme.intel.com/

Eva Norling
20110606
Gilla/Dela
RSS Twitter Facebook Bloggy Pusha
Taggar sociala medier facebook visualisering

Licens Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike

0 kommentarer >>