Följ oss via RSS!
2011-05-16

Lärsemester i Osby - ny trend på gång?

Vill du ha en semester som kombinerar upplevelser med lärande? Då har Osby kommun i Skåne något för dig med ett nytt koncept - lärsemester.
Lärsemester i Osby handlar om att locka nyfikna turister som vill kombinera lärande, upplevelser och avkoppling. Projektet är ett samarbete mellan Naturbruksgymnasiet, Osby kommun, Osby turism och lokala företag. Det finns ett brett utbud av sommarkurser för hela familjen med bland annat förarbevis för fyrhjuling, designa och rita din egen trägård, motorsågskurs eller grundkurs i havskajak.

- Idén är enkel. När du har semester kan du gå på kurs. Varför inte använda en eller några dagar på semestern för att gå den kursen du länge tänkt på, men inte haft möjlighet till, säger projektledaren, Lars-Åke Ljungdal.

- Trakterna runt Osby har mycket att erbjuda i form av sevärdheter och upplevelser. Vi hoppas med detta projekt kunna visa att man kan kombinera dessa härliga turistupplevelser med en spännande och lärorik kurs i sommar, menar Claes Hansson turistchef i Osby turism.
Gilla/Dela
RSS Twitter Facebook Bloggy Pusha
Taggar kommun vuxenutbildning kurs lärcenter semester

Licens Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike

0 kommentarer >>