Följ oss via RSS!
2011-05-11

Så hittar du affärsnyttan med Facebook

Föreläsningen för dig som är intresserad av att använda Facebook
i ditt företags marknadsförings- och försäljningsarbete.
CELA, i samarbete med Sölvesborgs Bibliotek och Lärcentrum, erbjuder 90 inspirerande minuter om affärsnyttan av Facebook med Magnus Brynestam från Webbstrategerna. Seminariet äger rum den 9 juni 14.00 - 15.30 på Sölvesborgs Bibliotek och Lärcentrum samt via webbsändning. Målgruppen är främst företagare som funderar över att använda Facebook som marknadsföringskanal.

Du får råd och tips om hur du som företagare kan använda Facebook för att öka din försäljning och skapa hållbara relationer till dina målgrupper.

För dig som vill delta på plats i Sölvesborg
Ingen avgift. Anmäl dig till Näringslivskontoret naringslivskontoret@solvesborg.se

För dig som vill delta via webben
Sändning går via e-mötesverktyg Adobe Connect. Du ser och hör presentationen och kan ställa frågor via en chattruta. Länk till sändningen (öppnas cirka 13.45, 9 juni).

Seminariet ger svar på följande frågor

Lämpar sig Facebook för alla?
Facebook är idag en av världens mest använda arenor för kommunikation. Men lämpar sig Facebook för alla företag? Vi tar en titt på varför Facebook så snabbt blivit populärt både hos företag och privatpersoner och funderar på vad Facebook bör användas till.

Så skapar du affärer med Facebook
Vi visar dig vilka Facebookfunktioner som är mest framgångsrika för företagare, ger praktiska exempel och går kortfattat igenom sidor, bilder, events, applikationer och Facebooks unika segmenteringsmöjligheter när det gäller annonsering.

Så integrerar du Facebook med din dagliga verksamhet
Lär dig att hitta affärsnyttan med ditt företags Facebooknärvaro. Målet är att du ska kunna bedöma om och till vad ditt företag ska använda Facebook.

Vilka är riskerna med social webbnärvaro?
Hur kommer det sig att affärsaktiviteter på Facebook misslyckas? Ta del av Magnus varningar, tips om faror och risker med ett företags Facebooknärvaro.

Få svar på dina frågor!
Efter föreläsningen har du möjlighet att möta Magnus Brynestam och ställa frågor om företagsaktiviteter på Facebook.

Magnus Brynestam är grundare av Webbstrategerna Sverige AB - en strategibyrå vars verksamhet fokuserar på internetmarknadsföring för företag. Under 16 år i internetbranschen har Brynestam arbetat för både internationella världsartister och lokala småföretag.


Gilla/Dela
RSS Twitter Facebook Bloggy Pusha
Taggar företag digital kompetens e-handel seminarium sociala medier marknadsföring

Licens Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike

0 kommentarer >>