Följ oss via RSS!
2011-04-11

Utbildning för lärcentra

Lärcentra är vana vid att ta emot videokonferenssändningar från högskolor men det är mer sällan att lärcentra står för sändningen. CELA hjälpte till att ordna en kort utbildning för länets lärcentra.
Olofströms Studiecentrum kommer snart att stå för videokonferenssändningarna i en yrkeshögskoleutbildning som Yrkeshögskolan Syd/ IUC Olofström arrangerar. Utbildningen heter Produktionslogistik (200 yhp) och läraren i Olofström kommer att ha studenter i Göteborg och Trollhättan och det är förstås viktigt för Studiecentrum att sändningarna går så smidigt som möjligt.

CELA bjöd in Ingemar Sandén och Edin Alidzanovic som är ansvariga för videokonferensverksamhet vid Linnéuniversitetet i Kalmar att berätta och visa hur de brukar koppla upp olika utrustningar med videokonferens och ge några praktiska råd för lärcentra som vill komma igång med egna sändningar. Olofströms Studiecentrum, Lärcenter Karlshamn och Ronneby Kunskapskälla var med på utbildningstillfället som också spelades in så att andra lärcentra i regionen kan se den i efterhand.
Gilla/Dela
RSS Twitter Facebook Bloggy Pusha
Taggar lärcentra video föreläsning IKT

Licens Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike

0 kommentarer >>