Följ oss via RSS!
2011-04-07

Sociala medier – användbara i kommuner och landsting?

De sociala medierna har slagit igenom kraftigt och utbudet förändras snabbt. Flera kommuner har redan börjat använda Facebook, bloggar och Twitter som kommunikationskanaler men många andra har inte riktigt börjat.
SKL (Sveriges Kommuner och Landsting) anordnar en konferens om hur man praktiskt kan använda sig av sociala medier i en kommuns eller landstings informationsarbete. Konferensen äger rum i Stockholm 4 maj 2011 (kl. 9.30 - 16.00) och vänder sig till alla som arbetar med informationsfrågor i kommuner och landsting.

Konferensens talare lyfter frågor kring juridik och sociala medier samt flera goda exempel och innovativa lösningar från kommuner som redan är igång som Borås, Karlstad och Staffanstorp. Dessutom finns det förstås tid för mingel och nätverksskapande.

Webbsändning

Konferensen kommer att sändas via webben. Det krävs ingen särskild utrustning för att följa konferensen på webben, däremot krävs ett lösenord som du får i samband med bekräftelsen av din anmälan. Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor online till föredragshållarna.

Tid och plats: 4 maj 2011 (kl. 9.30 - 16.00), Stora hörsalen pl. 12, Hornsgatan 20, Stockholm.

Kostnad: 1500 kronor exklusive moms. Priset inkluderar för- och eftermiddagskaffe, lunch och mingel. 750 kronor exklusive moms för webbkonferens.

Anmälan (konferens och webbsändning)
Sista anmälningsdag är den 21 april.

Läs mer om konferensen (pdf)
Gilla/Dela
RSS Twitter Facebook Bloggy Pusha
Taggar kommun konferens sociala medier landsting

Licens Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike

0 kommentarer >>