Följ oss via RSS!
2011-03-22

Förändra Skolsverige

Investera en timme för att Förändra Skolsverige! Delta i ett webbseminarium den 11 april och diskutera med lärarkollegor från hela landet.
Facebookgruppen Förändra Skolsverige startades i höstas och har blivit en storsuccé med cirka 670 medlemmar och en intensiv debatt. Nu lyfter vi fram diskussionen till webbseminarium med paneldiskussion den 11 april. Seminariet sker i samarbete mellan gruppen Förändra Skolsverige, CELA, lärarnätverket Dela! och SUNET (Swedish University Computer Network).

Hur?

Delta i ett webbseminarium med oss som startade facebookgruppen Förändra Skolsverige. Samla gärna dina kollegor och delta tillsammans i webbseminariet och fortsätt förändringen där du befinner dig!

Vi vill förändra Skolsverige!
* Webbseminariet utgår från Facebookgruppen Förändra Skolsverige. Vi plockar upp diskussioner som förekommit i gruppen och de svar vi fått i webbenkät.
* Vi berättar om hur och varför vi startade gruppen och vad den har gett oss.
* Vi berättar hur vi arbetar för att förändra skolsverige just nu och plockar också upp vad ni gör just nu för att förändra skolsverige.

Vill du påverka innehållet i webbseminariet ytterligare: Skriv direkt i Förändra Skolsverige nu och framför allt delta i chatten under webbseminariet.

När?

Måndag den 11 april kl 17-18

I panelen:
Camilla Rudevärn, lärare, IT-pedagog, certifierad coach
Kristofer Skogholm, skolutvecklare, lärare
Tina Tegnér IT-pedagog, inspiratör
Lennart Axelsson, Linnéuniversitetet, projektledare Ung Kommunikation
Jan Marklund, individ och grupputveckling

Teaterimprovisatörer - speglar seminariet genom improvisationer

Var?

Vid din dator, på valfri plats i världen! Samla gärna en grupp kollegor och visa seminariet på storbild.

Seminariet är gratis och sänds via e-mötesverktyget Adobe Connect. Du kan se och höra paneldiskussionen och delta själv via chatten. Länk till rummet skickas till alla anmälda ett par dagar före seminariet.

Anmäl dig här

Gilla/Dela
RSS Twitter Facebook Bloggy Pusha
Taggar skola seminarium diskussionsforum

Licens Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike

0 kommentarer >>