Följ oss via RSS!
2010-11-18

Workshop med kvinnliga företagare

Vad behöver man för att göra affärer på nätet på bästa sätt? Vad vill jag berätta om mig och mitt företag och hur och var gör jag det? Frågorna surrade i luften när Cela tillsammans med Ronneby Kommuns näringslivsenhet, Ronneby Kunskapskälla och nätverket Kvinna-Entreprenör-Ronneby NU anordnade en workshop för kvinnliga företagare.

Här fick man hjälp med vad man behöver tänka på för att kunna gå från tanke till handling när det gäller sin och sitt företags närvaro på nätet. Det bjöds på kunskap och kloka tankar att med sig på vägen som ett första steg till att göra affärer på nätet.

Det pratades mycket om hur man kan ta hjälp av sociala medier för att synas, sälja och skapa nätverk. Deltagarna delades upp i grupper där man fick berätta om sig, sitt företag, sina mål och visioner. Därefter hjälpte man varandra genom att ställa frågor, ge goda råd och uppmuntran. I varje grupp fanns en coach som ibland utmanade gruppen att tänka på nya, annorlunda sätt.

Ofta är det så att ju mer man lär sig, desto mer vill man veta och så var det även denna kväll. Många ville ha en fortsättning och idén att anordna en studiecirkel med temat affärsnytta och sociala medier kläcktes. Fortsättning följer...
Gilla/Dela
RSS Twitter Facebook Bloggy Pusha
Taggar företag lärcentra e-handel sociala medier work shop

Licens Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike

0 kommentarer >>