Följ oss via RSS!
2010-10-27

Inspirationskväll kring e-handel och sociala medier

I samarbete med Ronneby Kommuns näringslivs enhet, Noisy Cricket, Montania Systems AB och Ronneby Kunskapskälla anordnade Cela en inspirationskväll för småföretagare. Intresset var stort och drygt 60 småföretagare samlades för att inspireras och få veta mer. Det var en blandad skara med allt ifrån proffs på e-handel till dem som funderade men ännu inte tagit steget att starta.

Charlie Jolin från Noisy Cricket och Angelica Coleman från Montania guidade publiken i hur man kommer igång med e-handel, steg för steg. Vi som var på plats fick också 20 värdefulla tips om hur man ökar sin försäljning med hjälp av e-handel. Här var intresset stort och det märktes på det stora antalet frågor som Angelica och Charlie fick.

Sedan blickade vi framåt och fick veta mer om e-handelstrender. Vad som är på gång och hur framtiden ser ut. Dessutom fick vi veta mer om sambandet mellan sociala medier och e-handel.

Förutom Charlies och Angelicas erfarenheter och kunskap bjöd kvällen på film, många goda exempel på lyckade satsningar och e-handelspussel.

Det var många som tog tillfället i akt att utöka sitt nätverk av affärskontakter och möjligheten att utbyta erfarenheter och träffa andra som är intresserade av e-handel. Flera stannade kvar länge och delade tankar och idéer.

Dessutom fick alla deltagare en checklista om e-handel och länktips för att kunna fördjupa sig ytterligare. Den hittar du här:
länklista.pdf (653.82 K)

Gilla/Dela
RSS Twitter Facebook Bloggy Pusha
Taggar cela företag e-handel sociala medier

Licens Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike

0 kommentarer >>