Följ oss via RSS!

Anna Söderberg

Hej!

Jag är projektledare för Cela och min uppgift är att driva projektet framåt med hjälp av de mål och värdegrunder som vi har. Jag jobbar mycket med att ha och få kontakt med personer och organisationer som vill utveckla sin kommunikation och sitt lärande med hjälp av digitala verktyg och kanaler. Att få komma ut och berätta om projektet och vad vi vill åstadkomma på alla möjliga och omöjliga ställen ;o). Det är alltid extra roligt när man får napp, att man vill delta i projektet på olika sätt, bidra med material till vår webb, vara medarrangör till seminarier eller bli ett av Celas proof of concept projekt.

Projektgruppen är en ovärderlig resurs i projektet eftersom vi tillsammans får ett fantastiskt nätverk, bred kompetens och olika typer av erfarenheter som behövs i det förändringsarbete vi vill bedriva. De kan sina verksamheter så väl att vi får fina möjligheter att göra rätt saker, insatser som är till verklig nytta.

Att kompetens är en, eller kanske den viktigaste, faktorn för tillväxt håller säkert många med om. Idag finns massor av möjligheter att lära sig saker tillsammans via nätet, utbudet är enormt och det växer så det knakar. Även om man vill så kanske det kan vara svårt att veta hur och var man ska börja. En av Celas uppgifter är att vara en guide i den nätbaserade världen, oavsett vilket utgångsläge du har. Var med och utvecklas tillsammans med oss!

Kontakta mig anna(at)celainfo.se eller 0457 - 61 88 07
Gilla/Dela
RSS Twitter Facebook Bloggy Pusha
Taggar cela projekt

Licens Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike

0 kommentarer >>