Följ oss via RSS!

Om Cela

Lära. Mötas. Utvecklas.


CELA, Collaborative E-Learning Arena är en mötesplats för oss som brinner för e-learning och de digitala mediernas gränslösa möjlighet inom utbildning och utveckling. Genom oss får du nya kontakter, nätverk och handfasta råd.

Cela handlar om att lära och mötas tillsammans via digitala verktyg och kanaler. Med nätet som verktyg och människan i fokus skapar Cela nya möjligheter till utveckling och tillväxt.

Cela är en kommunal verksamhet och tillsammans med Ronneby Kunskapskälla tillhör vi kommunledningsförvaltningen på Ronneby Kommun.

Celamodellen

Pröva

Genom olika samarbeten sker idé och konceptutveckling för att öka den digitala kompetensen i Blekinge. Ledorden är människan i fokus, digitala verktyg och utveckling och tillväxt.

Göra

En del idéer hamnar i olika verksamheter och drivs vidare där, en del leder till nya projekt med intern och/eller extern finansiering. Och några får skrotas. Men resultaten och erfarenheterna sprids alltid.

Sprida

Vi samlar in, skapar och sprider kunskap kring nätbaserat lärande. Förutom egen webb så finns vi på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.
Learning is the shit - årets upplevelse om lärande - är en utomhus knytkonferens som Cela arrangerar i Ronneby Brunnspark under juni månad. Det är en nationellt uppmärksammad arena för spridning av goda exempel och nya former av lärande.

Kaoskompaniet

Ett exempel på en idé som lett till ett projekt är Kaoskompaniet - en plats där unga gör praktik i sin dröm. Ett projektkontor med pepp, idéutveckling, mentorer och arenor för ung kompetens och talang.

Koppla upp dig mot framtiden!

Vill du lära dig mer om virtuella mötesplatser och vara med och utveckla framtidens nätbaserade närande? Vi har resurserna som hjälper dig att utvecklas och förverkliga dina idéer.

Kontakta oss mer än gärna:
anna(at)celainfo.se
annacm(at)celainfo.se

Vill du veta mer om Ronneby Kunskapskälla?
www.ronneby.se/kunskapskalla...

Gilla/Dela
RSS Twitter Facebook Bloggy Pusha
Taggar informaton cela

Licens Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike

0 kommentarer >>