Följ oss via RSS!
2015-05-19

Grymma föreläsare och workshops till Learning is the shit!

Nu är det mindre än en månad kvar tills Learning is the shit går av stapeln i Ronneby Brunnspark. Välkommen till en härlig dag full med konkreta verktyg, handfasta tips och massor med inspiration. Vår värd Micke Gunnarsson håller ihop dagen och står för både entré och sorti. Ni kommer att märka att årets tema är "Learning and doing is the shit" - vi bjuder på massor av matnyttigt!
Micke Hermansson - Grej of the Day, läraren från Umeå som med sina mikrolektioner med makroeffekt bidragit till att över 17 000 pedagoger delar lektionsupplägg och peppar varandra via sociala medier. Grej of the Day har fått uppmärksamhet i TV och tidningar för sin förmåga att få nyfikna elever och ett engagemang utöver det vanliga.

Vi välkomnar också fenomenet Mathivation som genom kreativa metoder ökar elevernas självförtroende och motivation i matematik. De stärker pedagogernas roll som ledare och inspiratörer och leder till att skolan skapar sin egen lärandekultur. Mathivation har verkat i 140 städer i 22 länder och nu kommer de till Ronneby Brunnspark!

Frida Gustafsson Wennö, VD på TÄNK OM kommer att prata om konkreta och kreativa sätt att arbeta med lärande och skolutveckling. Hon inspirerar och utmanar oss att tänka nytt och göra skillnad för våra barn och ungdomar. Fridas motto ”Tanken är viktig - men den syns först i handling” passar extra bra till årets tema ”Learning and doing is the shit”!

Du kommer också kunna välja mellan praktiska workshops om entreprenöriellt lärande, Mathivation, alternativa verktyg, Grej of the day, barn i balans, makey makey, creatables och en massa annat kul. Mer information om våra föreläsningar och workshops uppdateras kontinuerligt på www.learningistheshit.se
Gilla/Dela
RSS Twitter Facebook Bloggy Pusha
Taggar learning is the shit; digital kompetens; folkfest

Licens Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike

0 kommentarer >>