Följ oss via RSS!
2015-01-14

Celabration- Fem år med Cela!

Strax före jul firade vi fem år i Cela och det gjorde vi med ett riktigt Celabration! På plats hade vi de fantastiska föreläsarna Johan Ronnestam och Lisa Ekström som bjöd varsin timme av skratt, aha-upplevelser och nya insikter. Vi hade också med oss ett gäng personer som vi på ett eller annat sätt jobbat med genom åren och som delade med sig av sin "digitala resa".
Micke Gunnarsson, som på många sätt har varit en del av Cela, höll ihop hela Celabration. Han inledde med att ge en liten tillbakablick av vad som hänt i Cela med hjälp av de som har arbetat med i Cela, Anna Söderberg, Lova Necksten och Anna Campbell Midenhag.

Efter det följde en fantastisk föreläsning med Johan Ronnestam, som gav oss både en tillbakablick på gårdagens-, men framförallt en tjuvkik på morgondagens kommunikation.

Lisa Ekströms föreläsning lockade till många skratt men gav också mycket inspiration och konkreta tips för att jobba med förändringsarbete.

Utöver våra hitflugna föreläsare delade vi i Cela med oss av några av de koncept som vi har arbetat med genom åren. Alltifrån Ipadskola och Äldrerally till hur man kan marknadsföra sig via sociala medier och hur man kommer igång med en blogg.

Ett riktigt firande vore väl såklart inget utan ballonger, gott tilltugg, många skratt och goda vänner och givetvis innehöll Celabration även en stor potion av detta. Så stort tack till alla som kom och firade med oss och givetvis också till alla som vi på något sätt har fått äran att jobba med under de senaste fem åren!Har du förresten koll på vad vi egentligen har gjort i Cela? Ett litet axplock av alla olika uppdrag hittar du i vår jubileumsfilm.

Gilla/Dela
RSS Twitter Facebook Bloggy Pusha
Taggar cela film föreläsning workshop Celabration jubileum

Licens Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike

0 kommentarer >>