Följ oss via RSS!
2014-10-01

Förstudie om e-sport


Genom Region Blekinge har NetPort Science Park (www.netport.se) och Cela (www.celainfo.se) startat upp en förstudie där vi tillsammans ska titta på e-sporten i Blekinge.Syftet är att göra en kartläggning av hur e-sporten ser ut i Blekinge och bland annat titta på hur många spelare/lag det finns och vad de har för förutsättningar? Förhoppningen är att vi därigenom ska hitta sätt för ungdomar att kunna utvecklas som e-sportspelare.

Vi behöver all hjälp vi kan få med att hitta spelare och andra intresserade som kan hjälpa oss i vårt arbete. Har du tips och idéer på hur vi skulle kunna hitta de här personerna? tveka inte att höra av dig till oss!

lova.necksten@ronneby.se anna.campbellmidenhag@ronneb... alexander.hansson@netport.se

Workshop
Den 9 oktober är det dags för en workshop där vi tillsammans spånar fram vilka intressenter som finns för e-sport i Blekinge. Vi vill också ha hjälp med att få fram idéer för hur vi på bästa sätt skulle kunna hjälpa ungdomar att utvecklas och få bättre förutsättningar som e-sportspelare. Kom och hjälp oss i vårt arbete med att kartlägga e-sporten i Blekinge och ta gärna med dig en kompis eller två.

Vi ses på Ronneby Kunskapskälla (soft center) i Ronneby den 9/10 kl. 17.00-19.00. Anmäl dig här eller till lova.necksten@ronneby.se senast den 6/10.

Vi bjuder på smaskig kvällsmacka, så meddela också om du har några allergier.

Länk till facebookeventet hittar du här

Gilla/Dela
RSS Twitter Facebook Bloggy Pusha
Taggar cela netport e-sport förstudie Region Blekinge

Licens Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike

0 kommentarer >>