Följ oss via RSS!

Instagram

Instagram är en app som laddas ner från Appstore eller Google Play till din smartphone. Instagram används för fotodelning och du kan lägga upp både bild och kortare film.

Genom Instagram delar du med dig av dina bilder till de som har valt att följa dig. De kan sedan kommentera och gilla det du har lagt upp.
På samma sätt kan du följa andra och får då i ditt flöde upp deras bild och film som du i sin tur kan kommentera på. Innan du lägger upp din bild kan du välja att redigera den eller lägga på ett filter som ger din bild olika effekter.
Genom att använda sig av så kallade Hashtags (#) så kan du märka din bild och på så sätt få in den i ett sammanhang. Du kan även söka på en hashtag för att se vad andra har skrivit om det ämnet.

Kreafonbloggen hittar du en lathund för dig som vill testa på Instagram. Här får du en bra guide till hur Instagram är uppbyggt och vilka olika funktioner du kan använda dig av.

Instagram ägs av Facebook och finns även som hemsida där du kan logga in för att se och kommentera andras bilder www.instagram.com
Gilla/Dela
RSS Twitter Facebook Bloggy Pusha
Taggar sociala medier Instagram hashtag

Licens Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike

0 kommentarer >>