Följ oss via RSS!
2014-02-21

Jag är ny medarbetare på Cela

I december gick Lova hem på föräldraledighet och i samma veva fick Anna det glädjande beskedet om att förlänga projektet ett år till. Så den 13 januari började jag, Anna Campbell Midenhag på ett vikariat på 6 månader här på Cela.
Jag är 38 år och har tidigare jobbat på Telenor, som bland annat utbildningsansvarig för kundtjänst, en kompetens som är bra att ha när man jobbar på Cela har jag märkt. Fritiden spenderar jag med min familj som består av min man, två barn och en himla massa djur.

Tiden på Cela har hittills präglats av glädje, mycket skratt och frustration. Att vara ny på jobbet är verkligen inte min grej, otålig som jag är. Men som tur är har jag Anna, Lisa och Patricia som hjälper mig när frågorna blir för många. Att ha fördelen att få jobba med så många positiva människor och i ett gott syfte känns helt fantastiskt.

Nu är jag i full gång med att köra Ipad- skola till Karlshamns förskolor tillsammans med våra praktikanter Lisa och Patricia. Nästa vecka kör vi igång Facebook- skola till Espedalens förskola.

Mig når ni på: anna.campbellmidenhag@ronneb... eller på 0457-617931.

Tveka inte att höra av er.

Ha en härlig helg!

//Anna CM (ny på jobbet och längst till höger på kortet)
Gilla/Dela
RSS Twitter Facebook Bloggy Pusha
Taggar cela ny på jobbet

Licens Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike

0 kommentarer >>