Följ oss via RSS!
2014-02-14

Ipad- skola för Karlshamns förskolor

Under tre tillfällen i februari och mars ska vi träffa pedagoger från förskolor i Karlshamn och lära dem mer om hur man använder lärplattor i den pedagogiska verksamheten.
Varje avdelning har en egen lärplatta och vi på Cela bidrar till att pedagogerna ska komma igång med dokumentering, bildhantering och ge tips på bra pedagogiska spel. Därför har vi delat upp workshopen i tre olika tillfällen.

Första tillfället gick av stapeln den 7 februari. Då jobbade vi med hur man kan använda lärplattan för att dokumentera det pedagogiska arbetet med barnen direkt i lärplattan med hjälp av olika appar.

Andra tillfället den 21 februari kommer vi jobba vidare med bildhantering, hur pedagogerna på ett enkelt sätt kan dokumentera med hjälp av videoinspelningar av olika slag. Alla kommer få spela in och göra en egen video under förmiddagen.

Vi avslutar med ett tredje tillfälle den 7 mars och då jobbar vi vidare med pedagogiska appar. Vi kommer visa olika appar som pedagogerna sedan får testa. Man kommer även själv få leta fram bra och pedagogiska appar som man kan använda i sin verksamhet.


Vi kommer jobba vidare med Ipad- skolan under våren tillsammans med fler förskolor i Karlshamn.
Gilla/Dela
RSS Twitter Facebook Bloggy Pusha
Taggar cela ipad- skola lärplattor i den pedagogiska verksamheten

Licens Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike

0 kommentarer >>